Tags

, , , , , , , , , , ,

Studenten spreken over hun 5 dagen Feng Shui opleiding en ervaring met Roseline Deleu.

Bent U ook klaar voor veranderingen in Uw leven? … Een Opleiding of misschien een Feng Shui consultatie zou wel van pas komen?
Roseline Deleu leeft wel in Australië maar kijk wie in uw buurt haar Feng Shui training gevolgd heeft en neemt kontakt met een van haar consulenten/practitioners – zie details hieronder

CONSULENT (Niveau II)

Gudrun 1Gudrun – Feng Shui Consulent
‘Jouw huis is een spiegel van jezelf’.
Vanuit mijn passie voor kunst en zin voor huiselijkheid en harmonie, heb ik via Roseline ontdekt hoe Feng Shui op een natuurlijk eenvoudige wijze verandering kan creëren in de woning en vreugde kan brengen in de leefsfeer. Graag deel ik mijn kennis en ervaring met u om samen uw optimale leefwereld in te richten.
Gudrun T: 0032 (0)4 72 70 64 30

PRACTITIONERS (Niveau I)

Marc Bertels – Practitioner
Je woning en leefruimte weerspiegelen je innerlijke toestand. Door deze terug harmonieus af te stemmen op je wensen en dromen, creëer je moeiteloos de nodige ruimte en gewenste verandering in je leven. Bevorder je financiële situatie, gezondheid, liefdesleven en professionele carrière. Creëer een harmonieuze leefruimte en breng vreugde, geluk en rijkdom in je leven. Via eenvoudige aanpassingen aan je leefruimte breng je terug harmonie in je leven, je relatie en je werkomgeving.
Tijdens een consultatie of make-over gebruiken we de voorwerpen die je hebt om de Feng Shui principes te integreren in je huidige woning en leven.
Opzoeken van aardlijnen en wateraders die je gezondheid nadelig kunnen beïnvloeden. Email: workondreams(at)telenet.be
Tel: 00 32 (0) 496 52 16 51

Maggie Nauwelaers
Mijn leven is een continue zoektocht naar 1-heid en verbondenheid in natuurbeleving en contact met mensen. Daartoe beoefen ik het sjamanisme, dans vrolijk de 5-ritmes, werk met paarden en verdiep me voor zelfontwikkeling en het helpen van anderen in chakra-psychologie en energiewerk. Mijn 2 kinderen zijn me dierbaar; we doen ons uiterste best samen “magie” te creëren… Ik combineer de intuïtieve gevoelsbenadering van Feng Shui met mijn achtergrond en ervaring als kleuradviseur, en styling en re-stylingadvieswerk voor huis én tuin.
Ph: 0032 (0)476 632 506
Website: www.hartenmagie.be/feng-shui/index.html

Ann Vercruysse
“My Moment”:een thuispraktijk waar je via verschillende Oosterse ontspanningstechnieken en meditatie beter leert omgaan met stress. De nadruk ligt op even tijd voor jezelf nemen. Feng Shui is een perfecte aanvulling op het aanbod van My Moment, ik ondervond zelf hoe je huis de weerspiegeling van je leven en je gedachten is. Door je huis op een intuïtieve manier in lijn te brengen met je wensen en dromen, breng je moeiteloos de nodige ruimte en verandering in je leven.
Website: www.mymoment.be
Ph: 0032 (0)474 482 443 en 0032 (0)9 339 11 39

Anouck Vanderbrugghen
Als gegradueerde interieurvormgever met bijkomende specialisatie kleuradvies, bied ik, in samenspraak met u, een unieke realisatie die van uw huis een thuis maakt, gebaseerd op de principes van Feng Shui.
Ph: 0032 ( 0)486 762 777

Isabelle Desquesnes
“Voel de magie van het water,de aarde,de wind,…”
In mijn holistisch kuur-natuur centrum Terra Ischstar nodig ik mensen uit om zich te komen herbronnen  in de natuur. Ik begeleid ze tot het welzijn van hun lichaam en geest door zich bewust te verbinden met de verschillende natuurelementen. Feng Shui geeft mij de mogelijkheid om nog meer balans en harmonie te creëeren in hun leefwereld ! Enjoy life !
Ph: 00 32 (0)476 066 588