Tags

, , , , , , , ,

Beste Roseline,

house smileGraag wil ik met jou en jouw fanclub een inspirerend verhaal delen…
Dankzij de Level II training Feng Shui Consultancy die ik met jou vorige week heb afgerond – met veel succes 🙂 – hebben wij de kans gekregen om bij een van onze klanten een ‘Make-over‘ te doen van haar inkom hall.

Alles wat in deze ruimte aanwezig was, stond al jaren op dezelfde wijze en bracht noch inspiratie noch enige toegevoerde waarde aan de bewoners.

Onze klant vertelde dat zij opportuniteiten miste om in het leven vooruit te gaan.
Wij keken rond in de woning en zij toonde – heel verlegen – haar collectie Oosterse mannen hoeden bovenop een kast. Deze had ze over de jaren heen verzameld in een tijd dat zij nog reisde en avontuur beleefde.

Volgens Feng Shui is de inkom de “verwelkomende glimlach” van de woning. Wij besloten om alles even uit de hall weg te halen en met frisse blik de ruimte met verschillende hoeken (en 7 binnendeuren) te bekijken! Alle foto’s van de kinderen en haarzelf uit lang vervlogen tijden werden van de muur en de dressoirekast gehaald, alsook de droogbloemen en prullaria.

  • De ruimte werd nu gevuld met licht – een mooie hoge tulpvormige lamp en de afgestofte collectie hoeden…
  • De scherpe hoeken ontstaan door de lay-out van de tegels, werden verborgen onder een mooi Perzisch tapijt, dat een warm effect creëerde.

Ingang 1Onze klant straalde en kreeg meteen de goedkeuring kan haar volwassen zonen over deze make-over.

Belangrijk was dat deze veranderingen onmiddellijk nieuwe energie brachten en zonder enige nieuwe aankoop of extra kost kon gerealiseerd worden. – Gudrun

Gudrun – & – Roseline Deleu
Feng Shui Consulent – & – Feng Shui Meester
http://fengshuisteps.com/vlaams.html